Co-emulsifiant Alcool cetilic (Cetyl Alcohol)

Co-emulsifiant Alcool cetilic (Cetyl Alcohol)
Co-emulsifiant Alcool cetilic (Cetyl Alcohol)
Cod produs: 601
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 3,00 RON
Pret final: 3,00 RON

Opţiuni disponibile


* Gramaj:







INCI: Cetyl alcohol


Alcoolul cetilic este un alcool gras, de origine vegetala, care are în principal rolul de a oferi consistenţă şi aderenţă emulsiilor şi de ale întări. De asemenea, oferă emulsiei o textură fină, emolientă şi o senzaţie mătăsoasă pe piele (este unul dintre responsabilii pentru acea pelicula fina protectoare pe piele care o simtim după aplicarea unei creme, emulsii).

El nu este un emulsifiant propriu-zis, in sensul ca nu poate fi folosit singur la crearea unei emulsii între apă şi ulei. Este un co-emulsifiant, în sensul că el se foloseşte întotdeauna şi obligatoriu alături de un emulsifiant.

De asemenea, având în vedere că este lipofilic (se topeşte în ulei), poate fi folosit şi la crearea unturilor de corp, loţiunilor cu ingrediente exclusiv grase (unturi şi uleiuri, inclusiv Vitamina E)

Dozaj în emulsii: 1-6%, recomandăm însă un max 3% pentru a nu întări prea mult emulsia.

Punct de topire: aprox 50 grade C

În emulsii se va incorpora la faza uleioasă. Se recomandă atât în emulsiile apă în ulei, cît şi în cele de tip ulei în apă.

In unturile de corp, care contin exclusiv ingrediente uleioase, se topeste impreuna cu unturile.

Utilizare: prepararea cremelor, loţiunilor, emulsiilor, şampoanelor, măştilor de ten, corp şi păr

Solubilitate: ulei

Se livreaza in punga ziplock!

 

Precautii:

Nu lasati la indemana copiilor!

Evitati contactul cu ochii!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014