Emulsifiant Glyceryl Stearate SE

 În perioada 11-27 august suntem în concediu. Comenzile primite în această perioadă vor fi expediate începând de luni, 28 august.

Va mulțumim!

 

Emulsifiant Glyceryl Stearate SE
Emulsifiant Glyceryl Stearate SE
Cod produs: 891
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 5,00 RON
Pret final: 5,00 RON

Opţiuni disponibile


* Gramaj:





INCI: Glyceryl Stearate SE (Glyceryl Stearate, Potassium Stearate)


Glyceryl Stearate SE este un emulsifiant anionic, de origine vegetală, care este obţinut din glicerina şi acid stearic. Este un autoemulsifiant în sensul că poate forma singur o emulsie fara ajutorul unui co-emulsifiant. Insa nu este exclus utilizarea unui co-emulsifiant, cum ar fi cety alcohol, care poate fi gasit in magazin, care are un rol propriu intr-o emulsie. Este potrivit pentru emulsiile ulei în apă (O/W). Pentru emulsiile apă în ulei (W/O) va fi nevoie totuşi de un co-emulsifiant.

 

Creează emulsii fine, penetrante, non-grase, emoliente. Se poate folosi în combinaţie cu alcoolul cetilic pentru obţinerea unor compoziţii mătăsoase şi pentru întărirea acestora din urmă.

 

Folosit in compoziţii cu PH 6,8 - 8,2

Dozaj: 4–5 %

 

Se adaugă în faza uleioasă care va fi încălzită până la max 70 grade Celsius

Utilizare: prepararea cremelor pentru diferite scopuri, loţiuni, geluri, geluri de duş, şampoane, balsamuri de păr (care se clătesc sau leave in), serumuri, creme ochi


Precauţii:
Non-iritant!

Evitaţi contactul cu ochii!
A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Păstraţi in loc răcoros, ferit de lumină şi căldură!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014