Extract glicolic de ceai verde

 În perioada 11-27 august suntem în concediu. Comenzile primite în această perioadă vor fi expediate începând de luni, 28 august.

Va mulțumim!

 

Extract glicolic de ceai verde
Cod produs: 893
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 6,00 RON
Pret final: 6,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:




INCI: Camellia Sinensis Leaf Extract

Acţiune:

-         efect astringent, anti-inflamator, anti-aging, antioxidant (previne degradarea si distrugerea celulelor)

-         efect de sporire a hidratării pielii

-         efect de netezire a pielii (un studiu* indică un efect vizibil după 30 zile)

 

Utilizare:

- Se adaugă de obicei în emulsii, la faza a III a preparării (ultima fază - la aprox 40-45 grade celsius).

- Se foloseşte ca ingredient în obţinerea de creme, loţiuni, serumuri, geluri

- în compoziţii cosmetice anti-aging, antirid, prevenirea îmbătrânirii, fermitatea pielii, netezirea pielii.

- în produse pentru plajă şi de combatere a efectelor solare, în produse anti-aging

 

Baza de extracţie: propilenglicol

Dozajul obişnuit: până la 6%

Solubilitate: în apă

Sursa plantei: frunze

Aspect: lichid clar, maroniu

Miros: caracteristic

Ph: 3.3 - 5.3

UZ extern!

Nu lasati la indemana copiilor

Pastrati la loc uscat si racoros, ferit de lumina!

Sursa info: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/

* Faculty of Pharmaceutical Sciences of Ribeirão Preto, University of Sao Paulo, São Paulo, Brazil.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014