Ulei de cocos virgin, nerafinat

Ulei de cocos virgin, nerafinat
Cod produs: 331
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 54,00 RON
Pret final: 54,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:



Se livreaza la galetusa PET!

UZ EXTERN!

INCI: Cocos Nucifera

Uleiul de cocos este un produs „bun la toate”, in ceea ce priveste utilizarea lui cosmetica. Este obtinut din pulpa nucii de cocos prin presare la rece. Are o minunata aroma de cocos.

Contine urmatorii acizi graşi: Omega9 - 5,9%, lauric-49%, myristic-20%, palmitic-9%, caprylic-5,4%, stearic-3,7%, capric-6%.

Datorita structurii moleculare speciale, uleiul este absorbit rapid de piele, lasand-o moale, catifelata si radioasa. Pentru cei care au pielea uscata, aspra sau ridata, uleiul de cocos este o solutie foarte buna si poate fi folosit de la calcaie pana la scalp. Uleiul de cocos ofera hidratare de durata si uniformizeaza structura pielii.

La temperaturi de peste 20 grade celsius uleiul de cocos se preyinta in stare lichida-vascoasa.

Proprietati:
• Foarte hranitor si hidratant
• Revitalizant, calmant si protector

Utilizare:
• Tratament pentru par, poate fi combinat in parti egale cu ulei de masline. Poate fi incorporat in samponul, balsamul sau masca necesare unei spalari sau il puteti folosi pentru prepararea de cosmetice bio pentru ingrijirea parului. Aplicati pe parul uscat masca cu ulei de cocos, acoperiti cu o casca de baie sau prosop si lasati 30 min-1 h, dupa care spalati parul in mod obisnuit
• Ulei pentru cuticule – inmoaie cuticulele
• Demachiant de ochi, chiar si pentru rimelul rezistent la apa
• Exfoliant de corp, amestecat cu zahar brun sau sare grunjoasa
• Este minunat la impachetarile pentru picioare (aplicati o cantitatea generoasa si puneti sosete de bumbac peste noapte)
• Daca aveti probleme cu cosurile sau acneea, probabil ultimul lucru pe care l-ati folosi ar fi uleiul de cocos. Insa amestecandu-l cu miere intr-o masca de fata, va va lasa tenul curat si fin.
• Ulei de cocos se poate folosi simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale pentru pielea sensibila, inrosita dupa plaja si pentru pielea delicata a copiilor.

Patrati la loc uscat si racoros!!

Miros: placut a cocos

Patrati la loc uscat si racoros!! UZ EXTERN!! 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014