Ulei esential de geranium

 În perioada 11-27 august suntem în concediu. Comenzile primite în această perioadă vor fi expediate începând de luni, 28 august.

Va mulțumim!

 

Ulei esential de geranium
Cod produs: 574
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 15,00 RON
Pret final: 15,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:



Sinonime: rose geranium, geranium african                   

Uleiul esenţial de geranium african (Pelargonium graveolens) păstrează un loc deosebit în rândul uleiurilor esenţiale datorită mirosului şi proprietăţilor sale. Tipul Pelargonium graveolens este unul din singurele uleiuri de geranium cu note clare şi dulci de trandafir, presărat cu note mentolate. Este un adevărat parfum pentru cosmetice! Planta este originară din Africa de Sud, Madagascar, Egipt şi Maroc.

Proprietăţi:

- parfumant, antidepresiv, antiseptic, astringent, antifungic, cicatrizant, diuretic, deodorant, hemostatic,  tonic, elasticizant, reglează secreţia de sebum.

Recomandări:

-         în tratamentul acneei, dermatitelor, eczemelor

-         acţionează ca repelent pentru insecte

-         sindrom premenstrual

-         proprietăţile cicatrizante asigură efecte de vindecare a rănilor, arsurilor şi tăieturilor

 

Utilizare cosmetică şi aromoterapie:

               - în aromoterapie adăugat în candele sau vaporizatoare – câteva picături, ajută la crearea unei atmosfere relaxante, destresante

               - câteva picături adăugate în apa de baie pentru combaterea stării de depresie, anxietate, stres, eliminarea toxinelor

               - în dozaj de 0,5-2% în compoziţii cosmetice, atât pentru parfumare cât şi pentru crearea unor combinaţii cu diferite proprietăţi terapeutice

              - ca ingredient în creme, serumuri, loţiuni, geluri, uleiuri pentru corp, creme pentru reglarea secreţiei de sebum in dozaj de max 2%

              - ca ingredient în uleiuri de masaj de max 2% pentru tonifierea şi stimularea circulaţiei, pentru masaje în combaterea durerilor premenstruale

              - ca ingredient în parfumuri

              - adăugat în săpunuri naturale în proporţie de max 2%

             - câteva picături adăugate în sampon

 

Uz cosmetic şi aromoterapie!

Non-toxic, non-iritant şi non-sensibilizant. Poate provoca sensibilitate la unele persoane.

În timpul sarcinii a nu se utiliza înainte de luna a treia!

100% pur şi natural, obţinut prin distilare

Va adresam rugamintea de a citi termenii şi condiţiile referitoare la utilizarea uleiurilor esenţiale!

Dozaj maxim în utilizare: 2% (2 ml la 100 ml total de produs)

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014