Ulei esential de lavandă pur

 În perioada 11-27 august suntem în concediu. Comenzile primite în această perioadă vor fi expediate începând de luni, 28 august.

Va mulțumim!

 

Ulei esential de lavandă pur
Cod produs: 559
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 10,00 RON
Pret final: 10,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:




INCI: Lavandula Angustifolia

Uleiul esential de lavanda este obtinut prin distilarea florilor de lavanda, o tufa bogata cu multe tulpini si flori de culoare mov. Produsul complementar obtinerii uleiului esential de lavanda este apa florala pura de lavanda.

Este unul din cele mai cunoscute uleiuri esentiale datorita proprietatilor importante pe care le prezinta.
Aspect: lichid incolor catre galbui
Miros: specific de lavanda

Caracteristici:
*antiseptic, cicatrizant, calmant, antidepresiv
*recomandat in afectiunile cronice ale pielii precum: eczeme, dermatite, psoriazis, *iritatii, cuperoza
*stari de anxietate, depresie, nervozitate, stress
*acnee, piele inflamata, roseata,
*ca atare sau in combinatie cu uleiul essential de grapefruit previne si ajuta la combaterea vergeturilor(diliuat in ulei purtator)

Idei de utilizare:
- niciodata utilizat ca atare
- incorporat in crème, lotiuni, seruri, unguente, uleiuri de corp, compozitii pana la 2% (max 2 ml la 100 ml de compozitie)
- cateva picaturi de UE lavanda in apa de baie pentru relaxare

Prezentare a produsului in varianta de 10 ml
UZ EXTERN! A nu se utiliza direct pe piele!

Dozaj maxim în utilizare: 2% (2 ml la 100 ml total de produs)

Nu lasati la indemana copiilor!

Origine: UE

Pretul de referinta este cel pentru cantitatea de 10 ml, pretul produsului la cantităţi superioare porneşte de la pretul de referinta la care se adauga diferenta indicata intre paranteze!

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014