Ulei esential de lemn de trandafir

Ulei esential de lemn de trandafir
Cod produs: 575
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 15,00 RON
Pret final: 15,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:



INCI: Aniba Rosaeodora

Uleiul este obtinut din arborele de trandafir brazilian. 

Miros: dulce, nota leamnoasa cu tonalitate specifica trandafirului. Prezintă o aromă caldă, lemnoasă dar şi florală.

Color: Lichid mobil, galben-pal transparent.

Puterea aromei: Medie

Nota: de mijloc

Se combina cu: Cedru, Geranium, Rozmarin, Mandarina, Ylang-ylang.

Proprietati:

-         Antiseptic, bactericid, induce o stara de buna dispozitie

-         Calmant, combate starea de stres,

-         Bun deodorant si afrodiziac

-         Revitalizant

-         Recomandat pentru toate tipurile de ten, insa ideal pentru tenul matur

-         Parfumant

 

Utilizare:

-         in compozitii cosmetice pentru ingrijirea si intretinerea pielii

-         proprietatile sale regenerante determina utilizarea lui eficienta in compozitiile antirid sau antivergeturi

-         cateva picaturi in apa de baie

-         in aromoterapie, pentru a combate starile de stres si a instala o stare de relaxare

-         Obtinerea parfumurilor si parfumarea compozitiilor cosmetice

-         Parfumarea sapunurilor naturale

 

Precauţii!

A se utiliza extern!

A se evita utilizarea in timpul sarcinii!

Ca in cazul oricarui ulei esential si ulei de baza, nu se va utiliza fara testarea lui in prealabil!

A nu se utiliza nediluat!

Dozaj: max 2%

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014