Ulei esential de ylang-ylang

Ulei esential de ylang-ylang
Cod produs: 676
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 13,00 RON
Pret final: 13,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:




INCI: Cananga Odorata

Se obtine prin distilarea celor mai delicate flori galbene la Ylang-Ylang. Arborele de Ylang-Ylang este unul semi-salbatic si provine in insulele Marii Sudului. Acest ulei esential este folosit in industria parfumurilor pentru mirosul sau adanc, floral si surprinzator. 

Mirosul minunat recomanda folosirea sa fara a fi combinat cu alte uleiuri esentiale, dar se combina foarte bine cu uleiul esential de grapefruit, iasomnie, lavanda, portocale si patchouli.

Acest ulei esential este bine cunoscut ca avand proprietati afrodisiace, tonifiante pentru piele, este un bun antidepresiv, regulator seboreic, sedativ nervos si stimulent circulator. 

Utilizare:
- in creme, lotiuni pentru ten, sapunuri si uleiuri de masaj in concentratie de 0,5 - 2%;
- ca ingredient in masti pentru tenul uscat si sensibil si in uleiuri pentru ingrijirea scalpului si a parului deteriorat;
- in aromaterapie.

Cantitate:
- 10 ml = 13 lei;
- 30 ml = 33 lei
- 100 ml = 90 lei

Non -toxic! Nu lasati la indemana copiilor! A nu se folosi nediluat!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014