Ulei esential de portocale dulci

Ulei esential de portocale dulci
Cod produs: 567
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 6,00 RON
Pret final: 6,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:




Denumire latina(INCI): Citrus Aurantium Dulcis 

Metoda de obtinere: Prin presarea la rece a cojii de portocal dulce.
Nota parfumului: de varf
Tara de origine: Brazilia
Culoare: portocaliu
Aroma: miros proaspat fructat, de citrice, spre dulce.

Proprietati: antiseptic, antidepresiv, antiinflamator, tonic, astringent, sedativ
- calmant, relaxant, ajuta la indepartarea starii de stres, nervozitate

Idei de utilizare:
- in apa de baie, uleiuri de masaj
- fabricarea sapunurilor naturale
- in creme lotiuni are efecte tonice si stimuleaza circulatia,
- bun pentru tenul matur, uscat precum si pentru tenul acneic cu probleme, calmeaza tenul sensibil, iritat

Se poate combina cu u.e de: scortisoara, vetiver, sandalwood, cuisoare, ghimbir
Uleiul esential de portocale dulci este fotosensibil!
A nu se utiliza inainte de expunerea la soare!
Non-toxic cand este utilizat corect! UZ EXTERN!
Posibil iritant! Nu utilizati nediluat pe piele! Nu lasati la indemana copiilor!
Contine: Citral, Limonene si Linalool

100% pur

Dozaj maxim în utilizare: 2% (2 ml la 100 ml total de produs)
 

Pretul de referinta este cel pentru cantitatea de 10 ml, pretul produsului la cantităţi superioare porneşte de la pretul de referinta la care se adauga diferenta indicata intre paranteze!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014