Glicerina vegetala, 99,9% puritate

Glicerina vegetala, 99,9% puritate
Cod produs: 446
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 6,00 RON
Pret final: 6,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:






Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a glicerinei (a se vedea nr. 10).

INCI: Glycerin 

Glicerina are aspectul unui lichid transparent, inodor si este non-toxica. Provine in totalitate din ulei de cocos pur. In retetele cosmeticelor naturale, precum creme, sapunuri sau sampoane, glicerina este adesea utilizata ca aditiv, pentru a imbunatati calitatea acestora.

Larga utilizare a glicerinei in industria cosmetica se datoreaza multiplelor sale efecte benefice asupra pielii: de la efectul antiseptic la cel emolient, catifeland si mentinand elasticitatea pielii.

De asemenea, glicerina reduce pierderile de apa prin transpiratie, diminuand si viteza de evaporare a apei - asa-numitul efect umectant. Se potriveste oricarui tip de piele, insa mai ales pielii deshidratate, uscate si sensibile.
Idee loţiune tonică - amestecul de hidrolat sau apa distilată cu glicerină(max 10%) la care se poate adauga un ulei esential in functie de tipul de ten.
 
Adaugati in compozitii in concentratie de pana la 10%.

Solubilitate: in medii apoase, la emulsii adăugaţi în faza apoasă 
Nu este obtinuta din ulei de palmier! 

Aspect: incolor

Gust: dulce

Miros: Inodor

Prezentare a produsului in varianta de 100 ml. Pretul de referinta este cel pentru varianta de 50 ml, pretul cantităţilor de 100 ml porneşte de la pretul de referinta plus diferenta indicata intre paranteze!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014