Ulei de Măceşe/Rosa Mosqueta presat la rece

Ulei de Măceşe/Rosa Mosqueta presat la rece
Cod produs: 459
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 29,00 RON
Pret final: 29,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:



Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a uleiului de MĂCEŞE (a se vedea nr. 12).

INCI: Rosa Canina Seed Oil

Uleiul de măceşe, cunoscut şi sub numele de rosa mosqueta, este un ulei preţios obţinut prin presarea seminţelor de trandafir a măceşului Rosa Canina. A revolutionat industria cosmetica, considerandu-se a fi unul din cele mai cunoscute uleiuri antirid si regenerator al celulelor. Contine vitamina A si C care determina cresterea nivelului de elastina si colagen din piele. Pielea va fi elasticizata, sanataoasa, intinerita, ferma si fina.

Uleiul de măceşe contine, totodata, o canitate mare de vitamina E si 78% acizi grasi esentiali, nesaturati (acidul alpha linolenic - 32,1% si linoleic - 45,6%) care hranesc profund pielea. Acesti acizi au functie de regenerare celulara, incetinind, astfel, procesul de imbatranire

Aplicat regulat, chiar zilnic pe piele, are urmatoarele proprietati:
- reduce ridurile si semnele de imbatranire prematura,
- ajuta si la combaterea efectelor solare care se observa intr-o piele arsa, uscata sau cu riduri fine in jurul ochilor si gurii
- atenueaza cicatricile, semnele lasate de acnee si are proprietatea de a reduce in timp roseata si supra-pigmentarea
- puternic emolient si hidratant
- ajuta la atenuarea vergeturilor, eczemelor, psoriazisului, dermatitelor
- intretinerea si sanatatea unghiilor si cuticulelor
- par uscat, tern, fara stralucire

Utilizare: 

- este un ulei care trebuie sa faca parte din rutina zilnica. Aplicati zilnic 5-10 picaturi pe tenul curat si tonifiat si intindeti si in zona gatului. Se poate folosi în locul cremei obisnuite sau hidratantului zilnic. Aplicat pe pielea corpului, masati pana la absorbtie
- adaugati in creme, lotiuni, serumuri sau la prepararea acestora pana la concentratia de 100%

- adaugati in emulsi la faza uleioasa pana la concentratia maxima de 30%

50 ml – 29 lei
100 ml – 47 lei

Origine: UE
Se recomanda a fi pastrat la loc uscat, racoros, ferit de lumina! UZ EXTERN!
Prezentare a produsului cu cantitatea de 100 ml.

Pretul de referinta este cel pentru varianta de 50 ml, pretul cantităţii de 100 ml porneşte de la pretul de referinta plus diferenta indicata intre paranteze!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014