Ulei de tamanu presat la rece

Ulei de tamanu presat la rece
Cod produs: 454
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 7,00 RON
Pret final: 7,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:





Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a uleiului de tamanu (a se vedea nr. 6).

Click pentru continuare pagina 2

INCI: Calophyllum inophyllum (Tamanu / Foraha) Seed Oil

Uleiul de tamanu este obtinut prin pesarea la rece din nuca de tamanu. Copacul de tamanu creste in SE Asiei si poate ajunge la 30 m inaltime

Studiile arata ca uleiul de tamanu are proprietati de regenerare a pielii, avand capacitatea de formare a noi tesuturi. Ajuta la vindecarea pielii, proces numit cicatrizare.

Cele trei straturi ale pielii (si substraturile acestora) sunt usor penetrate de acest ulei, accelerand procesul de vindecare. Are proprietati anti-inflamatoare, antioxidante, antibiotice. Uleiul de tamanu contine un acid unic - acidul calofilic care se spune ca este responsabil pentru regenerarea pielii.

Uleiul de tamanu poate ajuta la combaterea acneei, a semnelor provocate de acnee, iritatii, psoriazis, mancarimi obisnuite, pete, intepaturi de insecte, arsuri, arsuri solare, vergeturi, piele uscata, crapata sau imbatranita. Se poate utiliza ca ingredient in orice crema, ser, emulsie, lotiune dedicata unui scop prezentat mai sus. Se absoarbe rapid in piele.

Dozaj: este un ulei puternic, specialiştii declară că poate fi utilizat in dozaj de pana la 100%, recomandam diluarea în alt ulei sau compozitie cosmetica.
Aplicare: in locul dorit, de 3-4 ori pe zi pana se observa rezultate, masat bine pana la absorbtie
Culoare: brun-verde inchis, opac
Miros: specific, puternic, tamaios

Precautii:

Este un ulei puternic! A  se utiliza cu precautie! A se testa in pealabil! A nu se utiliza in cazul unei alergii la plantele din familia Clusiaceae ex: clusia(clusia major), mangostana, sunatoare(pojarnita). Persoanelor cu alergii la nuci le este recomandat sa testeze produsul pe o portiune mica a pielii inainte de a-l folosi.
A nu se utiliza in timpul sarcinii sau alaptarii! A se stopa utilizarea lui daca nu este tolerat de piele.
Se livreaza in sticla bruna de sticla la orice cantitate.


 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014