Ulei de migdale dulci rafinat

Ulei de migdale dulci rafinat
Cod produs: 457
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 16,00 RON
Pret final: 16,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:




INCI: Prunus Amygdalus Dulcis

Uleiul de migdale dulci este unul din cele mai populare uleiuri vegetale, utilizat atat ca baza pentru diverse combinatii cu uleiuri volatile, in aromaterapie, cat si ca atare, in special pentru protectia, intretinerea si ingrijirea pielii.

Dintre beneficii enumeram:
- Reda stralucirea pielii
- Are efect de inmuiere profunda si intensa a pielii
- Scade inflamatiile si iritatiile prezente pe piele
- Scade procesul de imbatranire al pielii
- Are puterea de a netezi ridurile, daca este folosit indelungat
- Are efecte minunate in cazul pielii uscate si crapate
- Intareste firul de par, facandu-l puternic si stralucitor
- Favorizeaza cresterea parului

Idei de folosire:
- ca ulei de corp sau masaj
- in combinatie cu o crema de corp sau lotiune de corp(adaugat ca ulei de ingrijire)
- dupa baie/dus
- ca masca de par inainte cu 30 de min de spalarea acestuia.
- ca demachiant pentru ochi insa recomand umezirea prealabila a ochilor cu apa.
- pana la 100% dozaj

Inlocuieste crema de fata in special pentru tenul uscat, intrucat este foarte repede absorbit de piele.

Precautii: nerecomandat persoanelor alergice/sensibile la migdalele dulci!

Este foarte recomandat femeilor insarcinate!

UZ EXTERN!

Pastrati la loc uscat si racoros!
Origine: UE

Uleiul este presat urmat de un proces de rafinare.

Se livreaza in recipiente PET
 

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014