Ulei de monoi

Ulei de monoi
Cod produs: 333
Disponibilitate: În Stoc
Preţ: 11,00 RON
Pret final: 11,00 RON

Opţiuni disponibile


* Cantitate:



Etichete: gardenie cocos

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a uleiului de MONOI (a se vedea nr. 9).

Click pentru continuatre pagina 2.

INCI: Cocos nucifera Oil and Gardenia Tahitensis Flower Extract

Uleiul de monoi se obtine prin infuzia florilor de gardenie in ulei de cocos rafinat. Monoi este un vechi cuvant Tahitian care inseamna “ulei parfumat”, acest ulei fiind folosit de catre locuitorii din Polinezia Franceza pentru hidratarea mainilor si ca balsam pentru par. Lasand la o parte ca uleiul de monoi de Tahiti este unic si exclusivist, acesta nu poarta riscul unor alergii, cunoscut fiind faptul ca femeile din Polinezia isi maseaza copiii zilnic cu acest ulei.

Caracteristici:

- Rehidrateaza diferitele straturi ale epidermei in mod progresiv, avand un efect de lunga durata dupa fiecare folosire si apara pielea impotriva factorilor daunatori externi;
- Dupa baie sau dus, rehidrateaza pielea si tenul;
- Ofera protectie impotriva soarelui, vantului, apei din mare sau din piscina;
- Poate fi incalzit in palme si aplicat ca masca pentru par inainte de spalare, datorita proprietatilor sale regenerante si faptului ca ofera o stralucire naturala parului;
- In timpul baii: doar cateva picaturi in apa incurajeaza relaxarea si pastreaza pielea moale si usor parfumata;
- Incalzit in palme, poate fi folosit pentru masarea zonelor reumatice, avand proprietati calmante, analgezice.

Idei de utilizare:

- Uleiul de monoi poate fi folosit ca atare pentru regenerarea si protectia pielii, ori ca ulei de masaj, lasand un miros parfumat pe piele, specific florilor de gardenie;
- poate fi aplicat pe par inainte de baie, pentru a-l lasa matasos, hidratat si stralucitor dupa spalare;
- poate fi folosit ca ingredient in masti, crème, lotiuni, balsamuri de par, sampon in proportii cuprinse intre 5 si 90%;
- Ca ulei de plaja;
- Ca analgesic impotriva arsurilor;

UZ EXTERN! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!

Origine: UE

Miros: specific florii de gardenie

A se pastra la loc uscat si racoros! Consistența: la temperaturi peste 20 grade celsius este lichid iar sub 20 grade este solid.

Se livrează în cutie cosmetică.

 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:



Produse asemanatoare
Design By foojee:design / Powered By ScintillaSilk / ScintillaSilk © 2012-2014