Ceara de soia ECO

  • 6,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 0
  • Cod produs: 342
  • Puncte de recompensă:
  • Disponibilitate: În Stoc

Opţiuni disponibile

INCI: Hydrogenated Soybean Oil 

Este o ceară utilizată la fabricarea cosmeticelor şi lumânărilor. Provine din soia cultivată responsabil şi nemodificată genetic. Se utilizează în cosmetică la prepararea cremelor, loţiunilor de corp, rujurilor, balsamurilor de buze, loţiunilor solide pentru corp, unturilor de corp, săpunurilor naturale.

Cosmetică:
Oferă o consistenţă bună balsamurilor, rujurilor, loţiunilor solide de corp. Este o alternativă vegană perfectă la vaselină, având aceeaşi senzaţie pe piele, însă fără neajunsurile unui produs mineral. Poate fi, de asemenea, folosită cu brio în creme pentru a oferi compoziţei acel strat fin, protector şi emolient

Lumânări
Are proprietăţi excelente de menţinere a mirosului lumânării, în acelaşi timp având abilitatea de a răspândi aroma în timpul arderii. Este o ceară care arde încet, durează mai mult decât parafina şi conferă o ardere curată, fără impurităţi.

Ceara de soia se poate adăuga în compoziţii cosmetice în acelaşi procent ca ceara de albine.
Punct de topire: 53-54 grade celsius
Solubilă în ulei şi grăsimi, insolubilă în apă
Miros: inodor
Culoare: alb
Se prezintă sub formă de fulgi
Se livrează în pungă ziplock!
Uz extern! Se păstrează la loc uscat şi răcoros!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Recomandări

Alantoină

Alantoină

Alantoina este un ingredient care accelerează regenerarea, înmulţirea şi dezvoltarea celulelor. Este considerată a proteja, preveni şi trata pielea ridată, crăpată, iritată de mediul înconjurător, uscată, îmbătrânită, prin accelerarea procesului de regenerare şi ridicarea nivelului de apă din piele..

4,00 lei

Apa florala de melisa 100 ml

Apa florala de melisa 100 ml

INCI: Melissa Officinalis Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor/plantei din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de melisa este obtinută prin distilarea plantei de melisa (Melisa Officinalis). Reprezintă produsul c..

8,00 lei

Apa florala de salvie 100 ml

Apa florala de salvie 100 ml

INCI: Salvia Officinalis Miros: tipic de salvie   Apa florala de salvie este obținut prin distilarea florilor de salvie, fiind un produs complementar uleiului esențial de salvie. El se obține concomitent cu uleiul esențial. Este un produs complet natural potrivit pentru ..

8,00 lei

Apa florala de trandafir 100% pură

Apa florala de trandafir 100% pură

Cantitate: 100 ml INCI: Rosa Damascena Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de trandafir este obtinută prin distilarea petalelor de trandafir de Rosa damascena. ..

8,00 lei