Nota de informare privind protectia datelor personale


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, MIHOC VASILE I.I. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a procesa si livra comenzile plasate de dumneavoastra precum si, uneori, in scop de marketing. MIHOC VASILE I.I. acorda o atentie deosebita prelucrarii datelor cu caracter, aplicand cu succes principiul limitarii scopului si datelor personale procesate. De aceea, vor fi solictate numai date precum: nume, prenume, adresa de livrare, numar telefon si adresa de e-mail, fara de care nu s-ar putea efectua procesarea si livrarea comenzilor.

Conform Legii nr. 677/2001, art 12, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediu sau prin posta la adresa indicată in pagina de Contact. Conform legii nr 677/2001, dreptul de acces poate fi  exercitat in mod gratuit o data pe an. 

Dreptul de a va modifica si stege datele detinute de scintillasilk.ro

Scintillasilk.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-ati inregistrat.

Confidentialitatea datelor personale ale clientilor va fi respectată si acestea nu vor fi transmise catre terti, ci vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost colectate. Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe scintillasilk.ro implica o parola.

Nu este incurajat SPAM-ul, adresa dumneavoastra de e-mail este confidenţială si nu va fi furnizată niciunui tert (persoană fizica sau juridică). De asemenea, MIHOC VASILE I.I. nu comercializeaza, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site si nu divulga adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.