Unturi

Comparare Produse (0)
Ulei de cocos BIO virgin, nerafinat 500 ml

Ulei de cocos BIO virgin, nerafinat 500 ml

33,00 lei

Se livreaza la borcan de sticla de 500 ml INCI: Cocos Nucifera Uleiul de cocos este un produs „bun la toate”, in ceea ce priveste utilizarea lui cosmetica. Este obtinut din pulpa nucii de cocos prin presare la rece. Are o minunata aroma de cocos. Contine urmatorii acizi graşi: Omega9 -..

rating
(0)
Ulei de samburi de palmier (palm kernel)

Ulei de samburi de palmier (palm kernel)

23,00 lei

Se livreaza la punga. INCI Name: Palm Kernel (Elaeis Guineensis) Uz cosmetic! Aspect:  grăsime solidă, culoare albă   Este obtinut din samburii fructului de palmier, nu din pulpa fructului (acesta din urma fiind uleiul de palmier). Se recomanda in special in fabrica..

rating
(0)
Unt de cacao dezodorizat

Unt de cacao dezodorizat

7,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza al untului de cacao (nr. 15). INCI: Theobroma cacao Calitatea exceptionala a acestui unt de cacao il fac un ingredient minunat pentru multe produse de ingrijire cum ar fi creme hidratante, balsam de buze, creme autobronzante, emulsii, crem..

rating
(4)
Unt de shea nerafinat, virgin

Unt de shea nerafinat, virgin

8,00 lei

  Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a untului de shea (nr. 11). NCI: Butyrospermum Parkii Origine: Ghana Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) prin metode traditionale. Untul de shea este n..

rating
(4)
Unt de cacao dezodorizat

Unt de cacao dezodorizat

7,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza al untului de cacao (nr. 15). INCI: Theobroma cacao Calitatea exceptionala a acestui unt de cacao il fac un ingredient minunat pentru multe produse de ingrijire cum ar fi creme hidratante, balsam de buze, creme autobronzante, emulsii,..

rating
(4)
Ceara de soia ECO

Ceara de soia ECO

6,00 lei

INCI: Hydrogenated Soybean Oil  Este o ceară utilizată la fabricarea cosmeticelor şi lumânărilor. Provine din soia cultivată responsabil şi nemodificată genetic. Se utilizează în cosmetică la prepararea cremelor, loţiunilor de corp, rujurilor, balsamurilor de buze, loţiunilor solide pentru..

rating
(0)
Unt de shea rafinat

Unt de shea rafinat

12,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a untului de shea (a se vedea nr. 14). INCI: Butyrospermum Parkii Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) prin metode traditionale.  Dintre proprietatile lui enumeram: ..

rating
(0)
Ulei de cocos rafinat

Ulei de cocos rafinat

22,00 lei

Se livreaza la galetusa sau sticla PET  INCI: Cocos Nucifera Proprietati: • Foarte hranitor si hidratant • Revitalizant, calmant si protector Idei de utilizare:• Fabricarea sapunurilor naturale • Tratament pentru par, poate fi combinat in parti egale cu ulei de masline. Poate..

rating
(0)
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)