Unturi

Comparare Produse (0)
Ulei de samburi de palmier (palm kernel)

Ulei de samburi de palmier (palm kernel)

23,00 lei

Se livreaza la punga. INCI Name: Palm Kernel (Elaeis Guineensis) Uz cosmetic! Aspect:  grăsime solidă, culoare albă   Este obtinut din samburii fructului de palmier, nu din pulpa fructului (acesta din urma fiind uleiul de palmier). Se recomanda in special in fabrica..

rating
(0)
Unt de shea nerafinat

Unt de shea nerafinat

8,00 lei

INCI: Butyrospermum Parkii Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) prin metode traditionale. Dintre proprietatile lui enumeram: • Tratarea pielii uscate, a petelor rosii, decolorari ale pielii, cicatrici si riduri. • Este un rasfa..

rating
(0)
Ceara de soia ECO

Ceara de soia ECO

6,00 lei

INCI: Hydrogenated Soybean Oil  Este o ceară utilizată la fabricarea cosmeticelor şi lumânărilor. Provine din soia cultivată responsabil şi nemodificată genetic. Se utilizează în cosmetică la prepararea cremelor, loţiunilor de corp, rujurilor, balsamurilor de buze, loţiunilor solide pentru..

rating
(0)
Unt de shea rafinat

Unt de shea rafinat

12,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a untului de shea (a se vedea nr. 14). INCI: Butyrospermum Parkii Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) prin metode traditionale.  Dintre proprietatile lui enumeram: ..

rating
(0)
Ulei de cocos rafinat

Ulei de cocos rafinat

22,00 lei

Se livreaza la galetusa sau sticla PET  INCI: Cocos Nucifera    Nu este hidrogenat! Nu prezinta miros intrucat este rafinat! Uz cosmetic! Proprietati: • Foarte hranitor si hidratant • Revitalizant, calmant si protector Idei de utilizare: - fabricarea sapu..

rating
(0)
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)