Pigmenti cosmetici minerali perlati nr. 1-17

  • 9,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 0
  • Cod produs: 887
  • Puncte de recompensă:
  • Disponibilitate: În Stoc

Opţiuni disponibile

Etichete: colorant, pigment

Atentie! Culorile si intensitatea pigmentilor din imagini pot varia in functie de luminozitatea ecranului dumneavoastra!

Pigmentii minerali perlati pot varia in volum, in functie de ingredientele care le contin. Pigmentii se vand la gramaj, nu la volum.

Se livreaza in cutii sigilateDimensiunile cutiei sigilate: diametru approx 2,5 cm si inaltime approx 3,8 cm.

Gramaj: 7 g

Adresam rugamintea de a vizualiza si imaginile care surprind fiecare pigment in parte mai îndeaproape.

Prezentare

Pigmenti de origine minerala, cu aspect perlat, grad cosmetic. Toti pigmentii pot fi folositi pentru colorarea oricarui produs cosmetic (sapunuri la rece, sapunuri melt and pur, rujuri, balsamuri, produse make-up, lotiuni, geluri de dus etc) fara nicio restrictiecu exceptia pigmentilor Nr 4 Verde Crud, Nr 9 Verde fistic si Nr 12 Verde Lime care nu sunt aprobate pentru utilizarea in produse cosmetice pentru buze (rujuri, balsamuri/luciuri buze, tratamente buze etc)

Marime particula: 10 - 60 microni (nu sunt nanoparticule)

In functie de formula fiecarui pigment, ei pot contine urmatoarele ingrediente:               

CI 77091 - Mica

CI 77891 – Dioxid de titanium

CI 77492 – Oxid galben

CI 77491 – Oxid rosu

CI 77288 – Oxid verde

C.I. 77007 - Ultramarine Blue

C.I 77742 - Manganese Violet 

Utilizare: dozaje pentru colorarea produselor cosmetice,de obicei se adauga la finalul prepararii compozitiilor cosmetice
- la fabricarea fardurilor de ochi - max 40-50%
- la fabricarea fardurilor de fata, obraz - max 20% 
- la colorarea rujurilor lichide/solide, luciurilor de buze, glossuri - max 20%
- la colorarea sapunurilor lichide/solide- din 7 g se pot colora 30 de sapunuri de 100 g, pigmentul se adauga direct in compozitia de sapun, se amesteca bine pana la omogenizare si se toarna sapunul in forme
- la colorarea ojelor - max 20%

De asemenea, se pot folosi in creme, lotiuni, bombe de baie, serumuri etc.
Pigmentii se pot combina cu alti pigmenti. 
Baza pigmentilor este formata din mica (CI 77019) si dioxidul de titanium (CI 77891) + un pigment colorant, in functie de tipul fiecaruia.
Pigmentii au densitati diferite.

Se livreaza in cutii sigilate. 

Precauţii:
A nu se inhala!
A nu se lasa la indemana copiilor!
A se pastra la loc uscat!

A se manipula cu echipament de protectie adecvat (manusi, ochelari, masca)!

A nu se utiliza la fabricarea lumânărilor sau a deserturilor/preparatelor culinare!

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Recomandări

Alantoină

Alantoină

Alantoina este un ingredient care accelerează regenerarea, înmulţirea şi dezvoltarea celulelor. Este considerată a proteja, preveni şi trata pielea ridată, crăpată, iritată de mediul înconjurător, uscată, îmbătrânită, prin accelerarea procesului de regenerare şi ridicarea nivelului de apă din piele..

4,00 lei

Apa florala de melisa 100% pura

Apa florala de melisa 100% pura

INCI: Melissa Oficinalis Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor/plantei din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de melisa este obtinută prin distilarea plantei de melisa (Melisa Officinalis). Reprezintă produsul co..

8,00 lei

Apa florala de salvie, 100% pura

Apa florala de salvie, 100% pura

Cantitate: 100 ml INCI: Salvia Officinalis Miros: tipic de salvie   Apa florala de salvie (Salvia Ofificinalis) este obținut prin distilarea florilor de salvie, fiind un produs complementar uleiului esențial de salvie. El se obține concomitent cu uleiul esențial. ..

8,00 lei

Apa florala de trandafir 100% pură

Apa florala de trandafir 100% pură

Cantitate: 100 ml INCI: Rosa Damascena Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de trandafir este obtinută prin distilarea petalelor de trandafir de Rosa damascena. ..

8,00 lei