Ulei de cocos BIO virgin, nerafinat 500 ml

  • 33,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 0
  • Cod produs: 331
  • Puncte de recompensă:
  • Disponibilitate: În Stoc

Opţiuni disponibile

Se livreaza la borcan de sticla de 500 ml

INCI: Cocos Nucifera

Uleiul de cocos este un produs „bun la toate”, in ceea ce priveste utilizarea lui cosmetica. Este obtinut din pulpa nucii de cocos prin presare la rece. Are o minunata aroma de cocos.

Contine urmatorii acizi graşi: Omega9 - 5,9%, lauric-49%, myristic-20%, palmitic-9%, caprylic-5,4%, stearic-3,7%, capric-6%.

Datorita structurii moleculare speciale, uleiul este absorbit rapid de piele, lasand-o moale, catifelata si radioasa. Pentru cei care au pielea uscata, aspra sau ridata, uleiul de cocos este o solutie foarte buna si poate fi folosit de la calcaie pana la scalp. Uleiul de cocos ofera hidratare de durata si uniformizeaza structura pielii.

La temperaturi de peste 20 grade celsius uleiul de cocos se preyinta in stare lichida-vascoasa.

Proprietati:
• Foarte hranitor si hidratant
• Revitalizant, calmant si protector

Utilizare:
• Tratament pentru par, poate fi combinat in parti egale cu ulei de masline. Poate fi incorporat in samponul, balsamul sau masca necesare unei spalari sau il puteti folosi pentru prepararea de cosmetice bio pentru ingrijirea parului. Aplicati pe parul uscat masca cu ulei de cocos, acoperiti cu o casca de baie sau prosop si lasati 30 min-1 h, dupa care spalati parul in mod obisnuit
• Ulei pentru cuticule – inmoaie cuticulele
• Demachiant de ochi, chiar si pentru rimelul rezistent la apa
• Exfoliant de corp, amestecat cu zahar brun sau sare grunjoasa
• Este minunat la impachetarile pentru picioare (aplicati o cantitatea generoasa si puneti sosete de bumbac peste noapte)
• Daca aveti probleme cu cosurile sau acneea, probabil ultimul lucru pe care l-ati folosi ar fi uleiul de cocos. Insa amestecandu-l cu miere intr-o masca de fata, va va lasa tenul curat si fin.
• Ulei de cocos se poate folosi simplu sau combinat cu alte uleiuri vegetale pentru pielea sensibila, inrosita dupa plaja si pentru pielea delicata a copiilor.

Masuri de precautii:

-Pastrati la loc uscat si racoros!!

-UZ EXTERN!!

500 ml - 33 lei

1 litru (2 borcane x 500 ml) - 60 lei

3 litri (6 borcane x 500 ml) - 165 lei (55 lei/litru)



Miros: specific a cocos

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Recomandări

Alantoină

Alantoină

Alantoina este un ingredient care accelerează regenerarea, înmulţirea şi dezvoltarea celulelor. Este considerată a proteja, preveni şi trata pielea ridată, crăpată, iritată de mediul înconjurător, uscată, îmbătrânită, prin accelerarea procesului de regenerare şi ridicarea nivelului de apă din piele..

4,00 lei

Apa florala de melisa 100 ml

Apa florala de melisa 100 ml

INCI: Melissa Officinalis Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor/plantei din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de melisa este obtinută prin distilarea plantei de melisa (Melisa Officinalis). Reprezintă produsul c..

8,00 lei

Apa florala de salvie 100 ml

Apa florala de salvie 100 ml

INCI: Salvia Officinalis Miros: tipic de salvie   Apa florala de salvie este obținut prin distilarea florilor de salvie, fiind un produs complementar uleiului esențial de salvie. El se obține concomitent cu uleiul esențial. Este un produs complet natural potrivit pentru ..

8,00 lei

Apa florala de trandafir 100% pură

Apa florala de trandafir 100% pură

Cantitate: 100 ml INCI: Rosa Damascena Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de trandafir este obtinută prin distilarea petalelor de trandafir de Rosa damascena. ..

8,00 lei