Ulei de neem presat la rece

  • 10,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 0
  • Cod produs: 450
  • Puncte de recompensă:
  • Disponibilitate: În Stoc

Opţiuni disponibile

Etichete: acnee, antimicotic, dermatite, furunculoze, infectiile bacteriene, micoze, psoriazis

Atentie! La temperaturi de sub 24-25 grade, produsul incepe sa se intareasca si se deschide la culoare.

INCI: Azadirachta Indica

Uleiul de neem este un ulei obtinut prin presarea la rece semintelor arborelui de neem. Uleiul de neem a fost folosit de-a lungul a mii de ani de indieni, datorita multitudinii de proprietati ale acestui ulei si il numesc “farmacia satului”. Uleiul este benefic inclusiv pentru animale si plante. Cercetarile stiintifice au scos la iveala peste 150 de substante active din acest ulei.

Are proprietăti foarte apreciate în produsele pentru îngrijirea părului şi a pielii – tratează părul degradat si este un excelent hidratant, calmează pielea iritată.

- este un bun repelent de insecte, combate bacteriile si parazitii de la suprafata pielii.

- Are proprietati de tratare a infectiilor, ciupercilor la nivelul pielii
- Poate fi folosit contra insectelor si paduchilor

- Scapa parul de matreata, ofera parului finete, stralucire si favorizeaza cresterea parului. 

- Pentru a masca mirosul natural al uleiului se folosesc uleiuri esentiale precum lavanda, geranium, ylang-ylang, portocale grapefruit etc

- Are proprietati puternic antifungice, antiinflamatoare, antibcateriene

-  Este un produs care poate ajuta la combaterea acneei, prin controlarea in mod eficient a nivelului de bacterii ce cauzeaza infecţiile. Atentie! Neemul nu vindeca tulburarile hormonale care pot provoca acneea.
- Inlatura roseata si mancarimea corespunzatoare pielii iritate,
-  Poate fi folosit în tratamentul cicatricilor si pielii pigmentate, psoriazisului, eczemelor
- Calmeaza si hidrateaza pielea uscata si inflamata,
-  Are un continut ridicat de vitamina E, acizi grasi, in special acid oleic care are proprietatea de a restaura elasticitatea pielii
ATENTIE! Destinat exclusiv UZULUI EXTERN!

Idei de utilzare

- in masti de par pentru un obtinerea unui par fin si stralucitor, in vederea combaterea matretii, caderii parului etc (se lasa masca sa actioneze 30 min inainte de spalarea parului cu sampon)
- incorporat in samponul nostru obisnuit(max 10%)
- Incorporarat in doza zilnica de crema
- In crearea de creme cosmetice atat pe baza de ulei cat si pe baza de apa
- Incorporarea uleiului de neem in uleiuri de masaj corporal si facial cmplementar tratamentului pentru acnee, furunculoze, micoze, infectiile bacteriene, dermatite, psoriazis

Miros: miros specific, intepător
Culoare: maro arămiu

Precizari speciale: la temperaturi mai scazute (sub 24-25 grade C) uleiul incepe sa se solidifice usor, pentru fluidizare completa, recomandam temporar un loc mai cald (de pilda iarna pe calorifer cateva minute).

UZ EXTERN!! Nu lăsaţi la îndemâna copiilor!!

Prezentare produs la 200 ml

50 ml – 10 lei(pret de referinţă), preţul pentru cantităţile superioare porneşte de la preţul de referinţă la care se adaugă diferenţa de preţ evidenţiată între paranteze.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Recomandări

Alantoină

Alantoină

Alantoina este un ingredient care accelerează regenerarea, înmulţirea şi dezvoltarea celulelor. Este considerată a proteja, preveni şi trata pielea ridată, crăpată, iritată de mediul înconjurător, uscată, îmbătrânită, prin accelerarea procesului de regenerare şi ridicarea nivelului de apă din piele..

4,00 lei

Apa florala de melisa 100 ml

Apa florala de melisa 100 ml

INCI: Melissa Officinalis Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor/plantei din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de melisa este obtinută prin distilarea plantei de melisa (Melisa Officinalis). Reprezintă produsul c..

8,00 lei

Apa florala de salvie 100 ml

Apa florala de salvie 100 ml

INCI: Salvia Officinalis Miros: tipic de salvie   Apa florala de salvie este obținut prin distilarea florilor de salvie, fiind un produs complementar uleiului esențial de salvie. El se obține concomitent cu uleiul esențial. Este un produs complet natural potrivit pentru ..

8,00 lei

Apa florala de trandafir 100% pură

Apa florala de trandafir 100% pură

Cantitate: 100 ml INCI: Rosa Damascena Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de trandafir este obtinută prin distilarea petalelor de trandafir de Rosa damascena. ..

8,00 lei