Livrarea coletelor

Comenzile pot fi trimise pe email la adresele contact@scintillasilk.ro, scintilla.silk@gmail.com sau prin comanda directa pe site. Comanda va fi depusa la posta sau preluata de curier in termen de 48 de ore de la efectuarea comenzii. Clientii au responsabilitatea de a transmite coordonate de livrare complete si corecte, altfel livrarea produselor ar putea fi intarziata. Comanda minima in magazin este de 15 lei. Magazinul nu este reponsabil de amanarea livrarii coletului in situatia unor cazuri fortuite (zapezi abundente, inundatii etc).

Livrarea produselor se face prin intermediul serviciului standard al C.N. Posta Romana sau curierul URGNT CURIER. 

Dorim să oferim clienţilor cele mai bune servicii, astfel încât la comenzi peste anumite valori, vom suporta cea mai mare parte sau integral costul transportului, atât pentru postă cat şi pentru curier.CURIER URGENT CURIER (termen de livrare: aprox 48 ore)

- livrare in aprox 48 h, disponibil in peste 6500 localitati fara km suplimentari, vezi aici toata lista:

https://www.urgentcargus.ro/DOC/Servicii/Arie_de_acoperire_RO.pdf

Tarife livrare curier cu plata ramburs sau avans in cont bancar (înainte de trimiterea coletului) :

18 lei - comanda totala mai mica sau egala cu 80 lei:

11 lei - comanda totala 80.1 - 180 lei

gratuit - comenzi mai mari de 180 lei (mentionam ca nu orice comanda cu valoare peste 180 lei va fi trimisa obligatoriu sau by default prin curier, clientul fiind obligat sa opteze in cursul plasarii comenzii fie pentru livrare curier gratuit sau Posta gratuit)

 

POSTA ROMANA (termen de livrare: aprox 3 zile de la depunerea coletului la posta)

Tarife livrare Posta plata ramburs (în momentul ridicării coletului de la oficiul postal) sau in avans (in cont bancar, înainte de trimiterea coletului) :

12 lei - comanda totala mai mica sau egala cu 80 lei:

6 lei - comanda totala 80.1 - 180 lei

gratuit - comanda totala peste 180 lei.

 

Tarife serviciu POST RESTANT:

13 lei - comanda totala mai mica sau egala cu 80 lei:

7 lei - comanda totala 80.1 - 180 lei

gratuit - comanda totala peste 180 lei.

ATENTIE! Cand livrarea se efectueaza prin Posta Romana, daca in localitatea in care locuiti nu aveti stabilit domiciliu sau resedinta si, drept urmare, in cartea de identitate nu se regaseste adresa la care locuiti, coletul nu va putea fi ridicat de la posta. Daca va aflati in aceasta situatie, va rugam sa ne sesizati acest aspect si, prin urmare, coletul va fi trimis prin optiunea POST-RESTANT la oficiul postal indicat de dumneavoastra, de unde il veti putea ridica. Totodata, va fi nevoie sa va deplasati la posta pentru a verifica sosirea lui, pentru ca nu veti primi aviz in cutia postala, nefiind anuntati cand coletul a ajuns la posta.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru intarzierea livrarii coletului de catre Posta Romana. Va adresam rugamintea de a citi despre timpii de livrare a coletelor trimise prin intermediul acestui transportator http://posta-romana.ro/posta-romana/Acasa/Carta-consumatorului.html

Va multumim!