Livrarea coletelor

Comenzile pot fi trimise pe email la adresele contact@scintillasilk.ro, scintilla.silk@gmail.com sau prin comanda directa pe site. Comanda va fi depusa la posta sau preluata de curier in termen de 48 de ore de la efectuarea comenzii. Clientii au responsabilitatea de a transmite coordonate de livrare complete si corecte, altfel livrarea produselor ar putea fi intarziata.

Comanda minima in magazin este de 30 lei.

Magazinul nu este reponsabil de amanarea livrarii coletului in situatia unor cazuri fortuite (zapezi abundente, inundatii etc).

Dorim să oferim clienţilor cele mai bune servicii, astfel încât la comenzi peste anumite valori, vom suporta cea mai mare parte sau integral costul transportului.

CURIER CARGUS (termen de livrare: in max 48 ore de la expediere)

18 lei - comanda mai mica de 99 lei:

12 lei - comanda între 99 - 190 lei

gratuit - comenzi mai mari de 190 lei (mentionam ca nu orice comanda cu valoare peste 190 lei va fi trimisa obligatoriu sau by default prin curier, clientul fiind obligat sa opteze in cursul plasarii comenzii fie pentru livrare curier gratuit sau Posta)

 

POSTA ROMANA (termen de livrare in sediul oficiului poștal: in max 3 zile de la depunerea coletului la posta)

16 lei - comanda mai mica de 95 lei: (9 lei la plata in avans)

11 lei - comanda totala 95 - 180 lei (7 lei la plata in avans)

6 lei - comanda totala peste 180 lei.(gratuit la plata in avans)

 

Menționăm că va fi nevoie sa va deplasati la oficiul postal pentru a verifica sosirea coletului in cazul in care nu primiti aviz in cutia postala. In max 3 zile de la expediere coletul ajunge in oficiul poștal.

Având în vedere că sarcina transportului revine firmei de curierat Cargus sau Poștei, nu ne asumam responsabilitatea pentru intarzierea livrarii coletului. Va adresam rugamintea de a citi despre timpii de livrare a coletelor trimise prin intermediul acestui transportator http://posta-romana.ro/posta-romana/Acasa/Carta-consumatorului.html

Va multumim!