Unturi, uleiuri si uleiuri esentiale

Subcategorii

Comparare Produse (0)
Ulei de cocos  virgin, nerafinat

Ulei de cocos virgin, nerafinat

11,00 lei

In anotimpul rece se livreaza la cutie sau găletuşă, în funcţie de gramaj.INCI: Cocos Nucifera Uleiul de cocos este un produs „bun la toate”, in ceea ce priveste utilizarea lui cosmetica. Este obtinut din pulpa nucii de cocos prin presare la rece. Are o minunata aroma de cocos. Contine urmat..

rating
(0)
Ulei de migdale dulci rafinat

Ulei de migdale dulci rafinat

16,00 lei

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Uleiul de migdale dulci este unul din cele mai populare uleiuri vegetale, utilizat atat ca baza pentru diverse combinatii cu uleiuri volatile, in aromaterapie, cat si ca atare, in special pentru protectia, intretinerea si ingrijirea pielii. Dintre beneficii en..

rating
(0)
Ulei de măceşe/Rosa mosqueta presat la rece

Ulei de măceşe/Rosa mosqueta presat la rece

19,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a uleiului de MĂCEŞE (a se vedea nr. 12). INCI: Rosa Canina Seed Oil Uleiul de măceşe, cunoscut şi sub numele de rosa mosqueta, este un ulei preţios obţinut prin presarea seminţelor de trandafir a măceşului Rosa Canina. A revolutionat..

rating
(0)
Ulei de samburi de palmier (palm kernel)

Ulei de samburi de palmier (palm kernel)

23,00 lei

Se livreaza la punga. INCI Name: Palm Kernel (Elaeis Guineensis) Uz cosmetic! Aspect:  grăsime solidă, culoare albă   Este obtinut din samburii fructului de palmier, nu din pulpa fructului (acesta din urma fiind uleiul de palmier). Se recomanda in special in fabrica..

rating
(0)
Ulei esential de cimbru pur

Ulei esential de cimbru pur

11,00 lei

INCI: Thymus vulgarisUleiul esențial de cimbru are proprietăți excelente de îngrijire a pielii și este utilizat pentru a atenua mușchii durerosi, în același timp calmând mintea şi înviorand spiritul. De asemenea, este cunoscut ca avand eficiente proprietati antibacteriene si antifungice. Se folosest..

rating
(0)
Ulei esential de palmarosa pur

Ulei esential de palmarosa pur

12,00 lei

INCI: Cymbopogon Martini Uleiul esențial de palmarosa are proprietăți excelente de îngrijire a pielii și este utilizat pentru a atenua mușchii durerosi, în același timp calmând mintea şi înviorand spiritul. Proprietăți organoleptice: Uleiul de palmarosa are un miros dulce floral, apropiat de..

rating
(0)
Unt de cacao dezodorizat

Unt de cacao dezodorizat

7,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza al untului de cacao (nr. 15). INCI: Theobroma cacao Calitatea exceptionala a acestui unt de cacao il fac un ingredient minunat pentru multe produse de ingrijire cum ar fi creme hidratante, balsam de buze, creme autobronzante, emulsii, crem..

rating
(4)
Unt de shea nerafinat, virgin

Unt de shea nerafinat, virgin

8,00 lei

  Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a untului de shea (nr. 11). NCI: Butyrospermum Parkii Origine: Ghana Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) prin metode traditionale. Untul de shea este n..

rating
(4)
Ulei de monoi

Ulei de monoi

10,00 lei

INCI: Cocos nucifera Oil and Gardenia Tahitensis Flower Extract Uleiul de monoi se obtine prin infuzia florilor de gardenie in ulei de cocos rafinat. Monoi este un vechi cuvant Tahitian care inseamna “ulei parfumat”, acest ulei fiind folosit de catre locuitorii din Polinezia Franceza pentru..

rating
(4)
Ulei de avocado, presat la rece

Ulei de avocado, presat la rece

8,00 lei

INCI: Persea Gratissima Uleiul este obţinut prin presarea la rece a pulpei deshidratate a fructelor de avocado. Este bogat în lecitină, vitaminele A, B, D, E, H şi K  • Are proprietati hidratante, emoliente, antirid, cicatrizante, antibacteriene. • Este remediul perfect pentru batat..

rating
(4)
Ulei esenţial de Patchouli, 100% pur

Ulei esenţial de Patchouli, 100% pur

14,00 lei

INCI: Pogostemon cabli Culoare şi textură: galben – brun, uşor vâscos Miros: balsamic, mosc dulce, puternic Metodă de obţinere: distilarea frunzelor plantei de patchouli Propietăţi: calmant, anticelulitice, stimulează regenerarea celulară şi vindecarea rapidă a pielii antidepresiv, ant..

rating
(0)
Unt de shea rafinat

Unt de shea rafinat

12,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a untului de shea (a se vedea nr. 14). INCI: Butyrospermum Parkii Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) prin metode traditionale.  Dintre proprietatile lui enumeram: ..

rating
(0)
Ulei de neem presat la rece

Ulei de neem presat la rece

10,00 lei

Atentie! La temperaturi de sub 24-25 grade, produsul incepe sa se intareasca si se deschide la culoare. INCI: Azadirachta Indica Uleiul de neem este un ulei obtinut prin presarea la rece semintelor arborelui de neem. Uleiul de neem a fost folosit de-a lungul a mii de ani de indieni, datorita..

rating
(4)
Ulei de ricin presat la rece, grad cosmetic

Ulei de ricin presat la rece, grad cosmetic

15,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a uleiului de ricin (a se vedea nr. 8). INCI: Ricinus Communis Acest ulei este obtinut prin respectarea standardelor si criteriilor Farmacopeei britanice. Proprietati: * Excelent pentru prepararea cosmeticelor si sapunurilor...

rating
(0)
Ulei de jojoba virgin, presat la rece

Ulei de jojoba virgin, presat la rece

15,00 lei

INCI: Simmondsia Chinensis Uleiul este obtinut prin presarea la rece boabelor din pastaile de jojoba. Se prezinta sub forma de ceara, care devine lichida la temperatura camerei. Are aceeasi componenta chimicala cu a sebumului, drept pentru care se absoarbe rapid in piele. Are un miros discret, ..

rating
(4)
Ulei de cocos rafinat

Ulei de cocos rafinat

22,00 lei

Se livreaza la galetusa sau sticla PET  INCI: Cocos Nucifera Proprietati: • Foarte hranitor si hidratant • Revitalizant, calmant si protector Idei de utilizare:• Fabricarea sapunurilor naturale • Tratament pentru par, poate fi combinat in parti egale cu ulei de masline. Poate..

rating
(0)
Vitamina E

Vitamina E

10,00 lei

Vitamina E este un antioxidant sunt forma alpha (studiile au demonstrat că este cel mai eficient dintre toate tipurile de vitamina E) care, pe lângă beneficiile pe care le oferă pentru piele, are şi proprietăţi de extindere a  prospeţimii grăsimilor (unturi, uleiuri), prelungindu-le valabilitat..

rating
(0)
Ulei de galbenele, macerat

Ulei de galbenele, macerat

8,00 lei

Descriere: INCI: Calendula Officinalis Flower infused in Sunflower Oil Uleiul de gălbenele este obţinut prin macerarea florilor de gălbenele in ulei de floarea soarelui, un ulei neutru care nu afecteaza proprietatile specifice ale galbenelelor si care conserva intocmai proprietatile de trata..

rating
(4)
Ulei de sâmburi de struguri rafinat

Ulei de sâmburi de struguri rafinat

15,00 lei

Click aici pentru certificatul de analiză INCI: Vitis vinifera seed oil Continutul de acizi grasi: Miristic - 0.3 %, Palmitic – 11%, Stearic – 6%, Oleic 12-28%, Linoleic 58 -78%, Linolenic - 1%. Acizii oleic, linoleic si linolenic sunt niste acizi grasi nesaturati care se gasesc in aces..

rating
(0)
Ulei esential de ylang-ylang

Ulei esential de ylang-ylang

18,00 lei

INCI: Cananga Odorata Se obtine prin distilarea celor mai delicate flori galbene la Ylang-Ylang. Arborele de Ylang-Ylang este unul semi-salbatic si provine in insulele Marii Sudului. Acest ulei esential este folosit in industria parfumurilor pentru mirosul sau adanc, floral si surprinzator.&nbs..

rating
(0)
Ulei de chimen negru presat la rece

Ulei de chimen negru presat la rece

12,00 lei

INCI: Nigella SativaUleiul de chimen negru este obţinut prin presarea la rece a seminţelor de chimen negru (Nigella Sativa). Proprietăţi: -         este un ulei bogat în acizi graşi nesaturaţi -         ..

rating
(0)
Ulei de tamanu presat la rece

Ulei de tamanu presat la rece

6,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a uleiului de tamanu (a se vedea nr. 6). Click pentru continuare pagina 2 INCI: Calophyllum inophyllum (Tamanu / Foraha) Seed Oil Uleiul de tamanu este obtinut prin pesarea la rece din nuca de tamanu. Copacul de tamanu c..

rating
(0)
Glicerina vegetala, 99,9% puritate

Glicerina vegetala, 99,9% puritate

6,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a glicerinei (a se vedea nr. 10). INCI: Glycerin  Glicerina are aspectul unui lichid transparent, inodor si este non-toxica. Provine in totalitate din ulei de cocos pur. In retetele cosmeticelor naturale, precum creme, sapunuri s..

rating
(4)
Pipeta neagra de sticla cu capac de plastic

Pipeta neagra de sticla cu capac de plastic

2,00 lei

Pipetă cu bulb de cauciuc negru, capac negru si tub de sticlă cu vârf tip bilă. În funcție de lungimea tubului de sticlă al pipetei, ea se potrivește sticlelor brune şi albastre de sticlă din oferta noastră de 5ml, 10 ml, 20 ml, 25 ml, 30 ml, 50 ml sau 100 ml.  Culoarea capacului: ..

rating
(0)
Pipeta 3 ml sterila

Pipeta 3 ml sterila

1,00 lei

Pipeta Pasteur sterila cu volumul de 3 ml, de plastic, gradata, sterila Este potrivita pentru dozarea optima a ingredientelor fluide in produsele cosmetice. 1 buc - 1 leu 5 buc - 4 lei..

rating
(0)
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)