UNTURI VEGETALE

Comparare Produse (0)
Ceara de carnauba

Ceara de carnauba

5,00 lei

INCI: Copernicia Cerifera CeraDescriere: Ceara de carnauba este o ceară vegetală naturală obtinuta din frunzele palmierului brazilian Copernicia Cerifera, o ceara grea şi dură. Proprietati: -       Are proprietati de ingrosare a prduselor -    &nb..

rating
(0)
Ulei de cocos virgin, nerafinat

Ulei de cocos virgin, nerafinat

10,00 lei

In anotimpul rece se livreaza la cutie sau găletuşă, în funcţie de gramaj.INCI: Cocos Nucifera Uleiul de cocos este un produs „bun la toate”, in ceea ce priveste utilizarea lui cosmetica. Este obtinut din pulpa nucii de cocos prin presare la rece. Are o minunata aroma de cocos. Contine urmat..

rating
(0)
Ulei de samburi de palmier (palm kernel)

Ulei de samburi de palmier (palm kernel)

23,00 lei

Se livreaza la punga. INCI Name: Palm Kernel (Elaeis Guineensis) Uz cosmetic! Aspect:  grăsime solidă, culoare albă   Este obtinut din samburii fructului de palmier, nu din pulpa fructului (acesta din urma fiind uleiul de palmier). Se recomanda in special in fabrica..

rating
(0)
Unt de shea rafinat

Unt de shea rafinat

12,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a untului de shea (a se vedea nr. 14). INCI: Butyrospermum Parkii Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) prin metode traditionale.  Dintre proprietatile lui enumeram: ..

rating
(0)
Ulei de cocos rafinat

Ulei de cocos rafinat

23,00 lei

Se livreaza la galetusa sau sticla PET  INCI: Cocos Nucifera Proprietati: • Foarte hranitor si hidratant • Revitalizant, calmant si protector Idei de utilizare:• Fabricarea sapunurilor naturale • Tratament pentru par, poate fi combinat in parti egale cu ulei de masline. Poate..

rating
(0)
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)