XXL

Ai nevoie de produse la cantitati mai mari pentru ca planuiesti sa faci sapunuri, cosmetice handamde pentru tine, familie si prieteni sau sa experimentezi diferite retete de cosmetice? Iti oferim unturi si uleiuri la cantitati mai mari decat cele standard. Pentru cantitati si mai mari, te rugam sa ne contactezi. Sigur iti vom putea fi de folos!
Comparare Produse (0)
Ulei de cocos BIO virgin, nerafinat 500 ml

Ulei de cocos BIO virgin, nerafinat 500 ml

33,00 lei

Se livreaza la borcan de sticla de 500 ml INCI: Cocos Nucifera Uleiul de cocos este un produs „bun la toate”, in ceea ce priveste utilizarea lui cosmetica. Este obtinut din pulpa nucii de cocos prin presare la rece. Are o minunata aroma de cocos. Contine urmatorii acizi graşi: Omega9 -..

rating
(0)
Ulei de migdale dulci rafinat

Ulei de migdale dulci rafinat

16,00 lei

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Uleiul de migdale dulci este unul din cele mai populare uleiuri vegetale, utilizat atat ca baza pentru diverse combinatii cu uleiuri volatile, in aromaterapie, cat si ca atare, in special pentru protectia, intretinerea si ingrijirea pielii. Dintre beneficii en..

rating
(0)
Ulei de samburi de palmier (palm kernel)

Ulei de samburi de palmier (palm kernel)

23,00 lei

Se livreaza la punga. INCI Name: Palm Kernel (Elaeis Guineensis) Uz cosmetic! Aspect:  grăsime solidă, culoare albă   Este obtinut din samburii fructului de palmier, nu din pulpa fructului (acesta din urma fiind uleiul de palmier). Se recomanda in special in fabrica..

rating
(0)
Unt de cacao dezodorizat

Unt de cacao dezodorizat

7,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza al untului de cacao (nr. 15). INCI: Theobroma cacao Calitatea exceptionala a acestui unt de cacao il fac un ingredient minunat pentru multe produse de ingrijire cum ar fi creme hidratante, balsam de buze, creme autobronzante, emulsii, crem..

rating
(4)
Unt de shea nerafinat, virgin

Unt de shea nerafinat, virgin

8,00 lei

  Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a untului de shea (nr. 11). NCI: Butyrospermum Parkii Origine: Ghana Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) prin metode traditionale. Untul de shea este n..

rating
(4)
Unt de cacao dezodorizat

Unt de cacao dezodorizat

7,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza al untului de cacao (nr. 15). INCI: Theobroma cacao Calitatea exceptionala a acestui unt de cacao il fac un ingredient minunat pentru multe produse de ingrijire cum ar fi creme hidratante, balsam de buze, creme autobronzante, emulsii,..

rating
(4)
Co-emulsifiant Alcool cetilic (Cetyl Alcohol)

Co-emulsifiant Alcool cetilic (Cetyl Alcohol)

3,00 lei

INCI: Cetyl alcohol Alcoolul cetilic este un alcool gras, de origine vegetala, care are în principal rolul de a oferi consistenţă şi aderenţă emulsiilor şi de ale întări. De asemenea, oferă emulsiei o textură fină, emolientă şi o senzaţie mătăsoasă pe piele (este unul dintre responsabilii pen..

rating
(0)
Ulei de avocado, presat la rece

Ulei de avocado, presat la rece

8,00 lei

INCI: Persea Gratissima Uleiul este obţinut prin presarea la rece a pulpei deshidratate a fructelor de avocado. Este bogat în lecitină, vitaminele A, B, D, E, H şi K  • Are proprietati hidratante, emoliente, antirid, cicatrizante, antibacteriene. • Este remediul perfect pentru batat..

rating
(4)
Unt de shea rafinat

Unt de shea rafinat

12,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a untului de shea (a se vedea nr. 14). INCI: Butyrospermum Parkii Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) prin metode traditionale.  Dintre proprietatile lui enumeram: ..

rating
(0)
Ulei de neem presat la rece

Ulei de neem presat la rece

10,00 lei

Atentie! La temperaturi de sub 24-25 grade, produsul incepe sa se intareasca si se deschide la culoare. INCI: Azadirachta Indica Uleiul de neem este un ulei obtinut prin presarea la rece semintelor arborelui de neem. Uleiul de neem a fost folosit de-a lungul a mii de ani de indieni, datorita..

rating
(4)
Ulei de ricin presat la rece, grad cosmetic

Ulei de ricin presat la rece, grad cosmetic

15,00 lei

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a uleiului de ricin (a se vedea nr. 8). INCI: Ricinus Communis Acest ulei este obtinut prin respectarea standardelor si criteriilor Farmacopeei britanice. Proprietati: * Excelent pentru prepararea cosmeticelor si sapunurilor...

rating
(0)
Ulei de cocos rafinat

Ulei de cocos rafinat

22,00 lei

Se livreaza la galetusa sau sticla PET  INCI: Cocos Nucifera Proprietati: • Foarte hranitor si hidratant • Revitalizant, calmant si protector Idei de utilizare:• Fabricarea sapunurilor naturale • Tratament pentru par, poate fi combinat in parti egale cu ulei de masline. Poate..

rating
(0)
Ulei de sâmburi de struguri rafinat

Ulei de sâmburi de struguri rafinat

15,00 lei

Click aici pentru certificatul de analiză INCI: Vitis vinifera seed oil Continutul de acizi grasi: Miristic - 0.3 %, Palmitic – 11%, Stearic – 6%, Oleic 12-28%, Linoleic 58 -78%, Linolenic - 1%. Acizii oleic, linoleic si linolenic sunt niste acizi grasi nesaturati care se gasesc in aces..

rating
(0)
Uleiuri esentiale (volatile) 100 ml

Uleiuri esentiale (volatile) 100 ml

0,00 lei

Pretul uleiului de geranium este pentru cantitatea de 30 ml! Vă oferim o modalitate care vă va ajuta să vă preparaţi propriile produse cosmetice şi să experimentaţi pentru a identifica ce combinaţii de mirosuri vă plac. Sunt mai puţine şanse să rămâneţi cu stoc 0. Va adresam rugamintea ca, i..

rating
(0)
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)