Ulei de ricin presat la rece, grad cosmetic

  • 15,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 0
  • Cod produs: 452
  • Puncte de recompensă:
  • Disponibilitate: În Stoc

Opţiuni disponibile

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a uleiului de ricin (a se vedea nr. 8).

INCI: Ricinus Communis

Acest ulei este obtinut prin respectarea standardelor si criteriilor Farmacopeei britanice.

Proprietati:

* Excelent pentru prepararea cosmeticelor si sapunurilor.
* Imbunatateste calitatea parului - pregateste o masca formata din albus de ou, 3 linguri de zeama de lamaie si o lingura de ulei de ricin, aplic-o pe parul umezit, maseaza cu incredere scalpul timp de 5 minute si intinde masca pe intreaga lungime a parului. Acopera-ti capul cu un prosop si mentine-l timp de cel putin jumatate de ora dupa care samponeaza parul de cel putin doua ori pentru a indeparta orice urma de ulei(1 catalog/2 saptamani)
*Gene mai lungi si mai dese - aplica in fiecare seara, dupa ce te demachiezi, putin ulei de ricin cu ajutorul varfului degetului sau cu ajutorul unei pensule.
*Unghii mai rezistente - amesteca o lingura de ulei de ricin, doua linguri de masline si zeama de la jumatate de lamaie, incalzeste-le astfel incat pielea ta sa suporte, inmoaie unghiile in solutia rezultata si mentinel-e pentru cel putin 5 minute. Astfel, unghiile tale vor deveni mai tari, iar cuticulele se vor inmuia. 
*Maini mai fine - adauga cateva picaturi in crema ta de maini si vei simti diferenta
*Piele mai curata si mai hidratata - supune-ti tenul unei bai de abur si apoi maseaza pielea cu putin ulei de ricin, timp de 3 minute, dupa care spala-te doar cu apa calda si sterge-te usor cu un prosop moale.

Utilizare: preparate si compozitii cosmetice (lotiuni, serumuri, creme, masti par si ten, balsamuri, luciuri buze etc), prepararea sapunurilor naturale
Dozaj: pana la 100%

Miros: specific

Textura: vascoasa
UZ EXTERN! Pastrati la loc uscat si racoros!

Uleiul este presat la rece
Va asteptam pe blogul si pagina de facebook Scintilla Silk!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Recomandări

Alantoină

Alantoină

Alantoina este un ingredient care accelerează regenerarea, înmulţirea şi dezvoltarea celulelor. Este considerată a proteja, preveni şi trata pielea ridată, crăpată, iritată de mediul înconjurător, uscată, îmbătrânită, prin accelerarea procesului de regenerare şi ridicarea nivelului de apă din piele..

4,00 lei

Apa florala de melisa 100 ml

Apa florala de melisa 100 ml

INCI: Melissa Officinalis Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor/plantei din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de melisa este obtinută prin distilarea plantei de melisa (Melisa Officinalis). Reprezintă produsul c..

8,00 lei

Apa florala de salvie 100 ml

Apa florala de salvie 100 ml

INCI: Salvia Officinalis Miros: tipic de salvie   Apa florala de salvie este obținut prin distilarea florilor de salvie, fiind un produs complementar uleiului esențial de salvie. El se obține concomitent cu uleiul esențial. Este un produs complet natural potrivit pentru ..

8,00 lei

Apa florala de trandafir 100% pură

Apa florala de trandafir 100% pură

Cantitate: 100 ml INCI: Rosa Damascena Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de trandafir este obtinută prin distilarea petalelor de trandafir de Rosa damascena. ..

8,00 lei