Unt de shea nerafinat, virgin

  • 8,00 lei
  • Preţul în puncte de recompensă: 0
  • Cod produs: 336
  • Puncte de recompensă:
  • Disponibilitate: În Stoc

Opţiuni disponibile

Etichete: presat la rece, shea, virgin

 

Click aici pentru a deschide certificatul de analiza a untului de shea (nr. 11).

NCI: Butyrospermum Parkii

Origine: Ghana

Untul de shea este o grasime de natura vegetala obtinuta din fructele arborelui Karite (Shea) prin metode traditionale. Untul de shea este nerafinat astfel el are o culoare ivoire si un miros specific.

Dintre proprietatile lui enumeram:
•         Tratarea pielii uscate, a petelor rosii, decolarari ale pielii, cicatrice si riduri.
•         Este un rasfat minunat pentru pielea matura si ridata.
•         In ultimul timp au mai fost descoperite si alte efecte ale untului de Shea cum ar fi relaxarea muschilor anchilozati, calmarea durerilor in cazul umflaturilor si artritei, si chiar de protectie solara.
•         Previne aparitia ridurilor premature si a liniilor de expresie.
•         Ceea ce face untul de Shea atat de benefic pentru piele este concentratia ridicata de acizi grasi precum acidul stearic si oleic. Aceste substante sunt indispensabile epidermei, ajutand la mentinerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii.
•         Contribuie la refacerea echilibrului natural al pielii prin stabilizarea continutului de lipide din celulele epidermei.
•         In acelasi timp este un ingredient perfect de protectie solara. S-au semnalat foarte bune rezultate si in cazul reumatismului, eczemelor si a psoriazisului.

Exemple de utilizare a untului de shea:

  • Untul de shea poate fi folosit in stare pura. Utilizati untul de shea direct pe piele pentru a obtine o piele fina, hranita si emoliata. Este recomandat dupa epilat, pe tenul uscat si chiar dupa ras (pentru a preveni aparitia iritatiei).
  • Untul de shea se poate aplica ori de cate ori doriti. Pentru o relaxare 100%, adaugati in timp ce faceti baie, o lingurita de unt de shea. Este minunat si in tratamentul picioarelor. Poate fi adaugat in lotiuni, creme, balsamuri de par si buze, masti de par alaturi de alte unturi si uleiuri vegetale
  • In amestec cu aloe vera si extract de musetel este un tratament minunat pentru piele. 
  • La fabricarea sapunurilor naturale 

UZ COSMETIC, EXTERN!

Nu lasati la indemana copiilor! Pastrati la loc uscat si racoros!

Cantitatile gramajelor de 500/1000/2500 g se livreaza la galetusa cu toarta.

Produsul nu se livreaza cu suportul de lemn din poza de prezentare!

Pretul de referinta este cel pentru varianta de 50 g, pretul gramajelor de 100/200/500/1000/2500 g porneste de la pretul de referinta la care se adauga diferenta indicata intre paranteze!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Recomandări

Alantoină

Alantoină

Alantoina este un ingredient care accelerează regenerarea, înmulţirea şi dezvoltarea celulelor. Este considerată a proteja, preveni şi trata pielea ridată, crăpată, iritată de mediul înconjurător, uscată, îmbătrânită, prin accelerarea procesului de regenerare şi ridicarea nivelului de apă din piele..

4,00 lei

Apa florala de melisa 100 ml

Apa florala de melisa 100 ml

INCI: Melissa Officinalis Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor/plantei din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de melisa este obtinută prin distilarea plantei de melisa (Melisa Officinalis). Reprezintă produsul c..

8,00 lei

Apa florala de salvie 100 ml

Apa florala de salvie 100 ml

INCI: Salvia Officinalis Miros: tipic de salvie   Apa florala de salvie este obținut prin distilarea florilor de salvie, fiind un produs complementar uleiului esențial de salvie. El se obține concomitent cu uleiul esențial. Este un produs complet natural potrivit pentru ..

8,00 lei

Apa florala de trandafir 100% pură

Apa florala de trandafir 100% pură

Cantitate: 100 ml INCI: Rosa Damascena Apele florale sunt considerate o minune a aromoterapiei intrucat au proprietatile florilor din care sunt obtinute si o multitudine de intrebuintari. Apa florală de trandafir este obtinută prin distilarea petalelor de trandafir de Rosa damascena. ..

8,00 lei